• Anne Tveit Knutsen

  annetveitknutsen.no

   

  Anne Tveit Knutsen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen. I sitt arbeid fokuserer hun på mennesker i ulike livssituasjoner, og hun brenner for at alle, uansett ressurser, livssituasjon og posisjoner, skal bli møtt med samme respekt i samfunnet. Anne ønsker å få frem en sanselighet og følsomhet, gi rom for det ordløse og insistere på et annet blikk enn det som er samfunnsmessig rådende.
   

  Siden 2012 har hun arbeidet med serien Am I too loud, og den første videoen i denne serien mottok i 2013 juryens spesialpris ved den nordisk/russisk portrettutstillingen PORTRÆT NU. En annen video i serien, Til Far, ble innkjøpt til KODE i 2016. Hennes siste film «Tvillingsong» er produsert gjennom Aldeles. Her møter vi tvillingene Eli og Toril som lever med en utviklingshemming. Toril er alvorlig syk, og filmen skildrer deres unike forhold og den siste tiden de har sammen.

 • Frode Fimland

  fimfilm.no

  Frode Fimland er utdannet fra medielinja på Høgskulen i Volda, og har jobbet med film og tv-produksjon i Bergen siden 1986, både som regissør, fotograf og produsent. Han står bak en lang rekke dokumentarfilmer, men er mest kjent for filmene «Søsken til evig tid» og «Søsken til evig tid – Amerikareisa» som gjorde stor suksess på kino, tv og filmfestivaler. Frode har regissert kinofilmen «Bergen – i all beskjedenhet» i Aldeles, men driver også sitt eget produksjonsselskap FimFilm.

 • Hildegunn Wærness

  Vimeo

   

  Hildegunn Wærness har bakgrunn som journalist og fotograf. Hun debuterte som filmskaper med dokumentaren «Folket og Presidenten – et portrett av den Bolivarianske Revolusjonen». Senere har hun blant annet skapt TV2-suksessen Fjorden Cowboys, utviklet og regissert dokumentaren Supernerd, og hatt regi på National Geographic-serien Vinterveiens Helter og dokumentarserien RAS for TV Norge. Hildegunn har også regissert en rekke musikkvideoer og jobber med merkevarebygging for artister.

 • Simone Hooymans

  simonehooymans.com
   

  Simone Hooymans er født I Nederland, men har de senere årene bodd og arbeidet i Ålvik på Vestlandet. Hun er utdannet fra kunstakademiet i Arnhem og har en master fra kunstakademiet Breda i Nederland. Simone har deltatt ved flere internasjonale gruppeutstillinger og filmene hennes har blitt vist på en rekke nasjonale og internasjonale filmfestivaler. Hun har mottatt hederlig omtale ved Kortfilmfestivalen i Grimstad, og vært representert på Vestlandsutstillingen og Statens Høstutstilling. Verkene hennes er innkjøpt til samlinger i Nederland, Storbritannia og Norge.
   

  Hooymans animasjoner består av håndtegnede tegninger kombinert med 3D datateknologi. Animasjonsfilmen «RAS» er produsert av Aldeles ved Turid Rogne, og Simones nye film «Det uendelige teppet» er nå under utvikling i selskapet.

 • Ane Hjort Guttu

  anehjortguttu.net
   

  Ane Hjort Guttu er billedkunstner bosatt i Oslo. Hun arbeider innenfor en rekke ulike medier, men har i de siste årene hovedsakelig konsentrert seg om film- og videoverk som spenner fra undersøkende dokumentarfilm til poetisk fiksjon. Arbeidene hennes tar for seg forholdet mellom frihet og makt, økonomi og offentlig rom, sosial endring og enkeltpersoners handlingsrom. Hun er også aktiv som kurator og skribent, og er professor ved Kunsthøyskolen i Oslo, avd. Kunstakademiet.

   

  Ane Hjort Guttu har samarbeidet med Aldeles og produsent Elisabeth Kleppe om filmene «Tiden går», «The Lost Dreams Of Naoki Hayakawa» og «Manifest».
   

  Filmene er blitt vist på en rekke filmfestivaler og kunstinstitusjoner, inkludert MoMA´s Doc Fortnight; Kunstverein München, Beursschouwburg, Brussels; Palm Springs Film Festival; Kasseler Dokfest; Docpoint Helsinki; Göteborg internationale filmfestival; International Film Festival Rotterdam (2016); CPH:DOX, København, Nordisk Panorama, Malmö, Tate Liverpool og Haus der Kulturen der Welt, Berlin.

 • Runar Gudnason

   

  Runar er ein allsidig ordkunstnar. Om han rappar i Side Brok, gjendiktar musikalar for Det Norske Teatret eller regisserer film og teater, er det leiken med og utforskinga av språket det handlar om. Runar bur i Hovdebygda.

 • Facebook
 • Instagram

© 2021 Aldeles AS