1/17

NYHEITER//

NEWS

FESTIVALAR OG VISNINGAR//

FESTIVALS AND SCREENINGS

Bergen - i all beskjedenhet hadde kinopremiere i Bergen 25.desember 2020, og vises fortsatt daglig på både Bergen Kino og NFkino Lagunen.

Filmen har i tillegg til Bergen og flere nabokommuner, også blitt vist på kino i blant annet Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Aurland og Førde.

Fra 5. november 2021 er filmen tilgjengelig på DVD. Den kan bestilles på Apollon RecordsPlatekompaniet, CDON og Skvis. 

 

Den kan også kjøpes i Bergen på butikkene Apollon platebar i Nygårdsgaten, Rocade Musikk i Marken, Playcom på Åsane Storsenter og OBS i Lagunen. I Oslo selges den på Platekompaniet i Oslo City.
 

 

Anmeldelser

Bergens Tidende: Den nye bergensfilmen er nydelig. Her blir det grining. Selvportrettet av landets mest selvbevisste by er elegant, spektakulært og uhøytidelig.
6/6 hjerter. Les mer her

Bergensavisen: Bergen - i all beskjedenhet er blitt en liten perle tuftet på identitet. Den eneste innvendingen er at den absolutt kunne vært lengre.
T
erningkast 5. Les mer her

Sørensens filmservice:: Vær forberedt på at bergenshjertet underveis kan komme til å svulme seg så svært at det nærmest ramler ut av brystet.
Les mer her

Dagbladet: Bergen - i all beskjedenhet er forbløffende smakfull.
Terningkast 5 (hvis du er bergenser). Les mer her

Stavanger Aftenblad: En god porsjon selvironi og varme gjør dokumentarfilmen «Bergen - I all beskjedenhet» til en fornøyelse å se.
Terningkast 5. Les mer 
her